Ben je al klaar voor Magento 2?
Wij zijn het in ieder geval

Samen maken we een succes van je Magento 2 project

Ben je bezig met het plannen van een Magento 2 project? Of heb je al een Magento 2 winkel? Dan heb je waarschijnlijk wel door dat het een behoorlijk complex systeem is. Een professionele support en development partner is dan geen overbodige luxe.

We kunnen je met alle technische vraagstukken helpen. Van een kleine aanpassing tot een volledig nieuwe shop met maatwerk functionaliteit.
Een greep uit onze werkzaamheden voor Magento 2:

  • Magento 2 installatie en configuratie
  • Migratie van Magento 1 data naar Magento 2
  • Foutoplossing en bugfixes
  • Ontwikkelen van maatwerk extensies
  • Installatie en configuratie derde partij extensies
  • Maatwerk thema ontwerpen en ontwikkelen
  • Snelheidsoptimalisatie
  • Hosting optimalisatie
  • Patches en upgrades installeren

Plan je Magento 2 migratie

De officiële support op Magento 1 stopt op juni 2020. Dat betekent dat er vanaf dat moment geen patches en bugfixes meer uitkomen. Daarnaast is het simpelweg upgraden van een Magento 1 shop naar Magento 2 niet mogelijk. Magento 2 start echt met een schone lei, wel kunnen natuurlijk producten, orders en klanten overgezet worden. Plan een migratie naar Magento 2 goed en ruim van tevoren in.

Magento 2?

Magento 1 is met honderdduizenden installaties één van de meest gebruikte e-commerce pakketten op de markt. En met recht, het systeem wordt alom geroemd om de schaalbaarheid en flexibiliteit dat het biedt voor webwinkeliers en ontwikkelaars. Na jaren dienst gedaan te hebben moet Magento 1 plaatsmaken voor versie 2.

Om van Magento 2 net zo’n succes te maken hebben de ontwikkelaars het systeem praktisch van de grond af aan opgebouwd. De focus ligt nu nog meer op snelheid, moderne techniek, verbeterd winkelmanagement en veiligheid. Alles om winkeliers te helpen verkopen.

Wij kunnen je bij ieder project helpen

Support op een bestaande Magento 2 shop

Heb je al een Magento 2 winkel en kom jij of je ontwikkelaar er technisch even niet meer uit? Dat begrijpen we goed, het is een complex systeem. Onze specialisten storten zich op je probleem en hebben je binnen no-time weer op weg geholpen.

Neem contact op

Migratie van Magento 1 naar Magento 2

Upgraden vanaf Magento 1 gaat helaas niet met een simpele druk op de knop. Wij installeren en configureren een schone Magento 2 installatie, maken een thema dat aansluit op je huidige branding/huisstijl, ontwikkelen extra functionaliteit en migreren je bestaande product- en klantdata.

 

Neem contact op

Een nieuwe Magento 2 shop

Heb je nog geen bestaande webwinkel? Of gebruik je een ander systeem dan Magento? We bouwen ook compleet nieuwe Magento 2 winkels. Helemaal naar jouw wens inclusief maatwerk ontwerp.

Neem contact op