Breid je shop uit
met de beste extensies

Voor Magento zijn ontzettend veel extensies ontwikkeld die kunnen bijdragen aan een gebruiksvriendelijke en efficiënte webshop.

Werkwijze

Er zijn ontzettend veel extensies op de markt voor Magento. Niet alle extensies zijn geschikt voor iedere webshop en bovendien zijn niet alle extensies even betrouwbaar. MDL Online werkt alleen samen met ervaren partners en betrouwbare extensies.

Alhoewel Magento een heel compleet pakket is, kun je jouw webshop uitbreiden met extensies of plugins. Deze extensies kunnen de functionaliteit, de gebruiksvriendelijkheid en de conversie ten goede komen. Een aantal voorbeelden van bekende extensies zijn de OneStepCheckout, PostNL, Postcode.nl, Fooman Google Analytics en extensies van betaalproviders zoals Multisafepay, DocData of Afterpay. Ook complexe extensies voor dropshipping zijn mogelijk en wij denken graag mee bij business cases en oplossingen op maat.

We installeren de extensies en configureren deze naar wens. Uiteraard passen we deze aan naar het ontwerp van jouw webshop. Extensies onderling kunnen compabiliteitsconflicten opleveren maar een update naar een nieuwere Magento versie kan ook problemen geven. Wij werken daarom altijd met een testomgeving bij aanpassingen en installaties.

Een herkenbaar probleem?

Neem contact met ons op

Open een Support ticket