Stay up to date
voorkomen is beter dan genezen

Magento staat er om bekend dat er regelmatig upgrades en patches uitgebracht worden. Alhoewel dit soms als vervelend ervaren wordt door webshophouders, is het wel van groot belang om de patches uit te voeren. De patches worden niet zonder reden uitgebracht maar zijn bedoeld om je shop veilig te houden en te beschermen tegen hackers.

Werkwijze

Wij controleren welke patches nog uitgevoerd moeten worden op je site met behulp van Magereport. Ben je al klant van MDL Online? Dan brengen wij je op de hoogte op het moment dat er een nieuwe patch is uitgebracht.

Naast de patches om veiligheidslekken te dichten zitten er in de upgrades naar de laatste versie van Magento ook veiligheidsupdates en bugfixes. Verder zitten er de nieuwste versies ook steeds nieuwe functionaliteiten die je webshop net weer wat extra’s geven. Het is mogelijk om je site door MDL Online te laten upgraden naar de laatste versie van Magento 1 of over te zetten naar Magento 2.

Wij raden het altijd aan om upgrades, en andere grote aanpassingen aan je shop, eerst te laten uitvoeren in een testomgeving. Ook een testsite kan MDL Online voor je opzetten. Het voordeel hiervan is dat jij en natuurlijk de bezoekers van je site geen hinder ondervinden wanneer er gewerkt wordt aan de site.

Een herkenbaar probleem?

Neem contact met ons op

Open een Support ticket