Support & development
voor DutzFloors.com

Over Dutzfloors.com

DutzFloors is gespecialiseerd in houten vloeren en verkoopt haar producten zowel online als in de showroom in Heerenveen.

Bijzonderheden

Voor DutzFloors is het responsive template ontworpen en geïmplementeerd en is er gebruik gemaakt van maatwerk en diverse extensies. Zo zijn er mogelijkheden om online een afspraak te maken of een offerte aan te vragen. Verder zijn er verschillende inspiratiepagina’s om de bezoeker een idee te geven van de vele mogelijkheden.

Diensten

  • Design aanpassingen
  • Extensie
  • Foutoplossing
  • Maatwerk functies
  • Patches & upgrades

Bekijk DutzFloors.com

MDL Online stelt vragen, denkt met je mee en is zeer kundig op het gebied van Magento. Het kennismakinggesprek verliep uiterst aangenaam. Mike kwam vrijblijvend bij ons langs. Vele webdevelopers hebben mooie verhalen en proberen veelal zichzelf te verkopen. Mike is echter een nuchter persoon, die luistert, vragen stelt en met je meedenkt.

In het tweede gesprek kwam Mike samen met David langs. We waren blij verrast met de door hun gemaakte ontwerpen. Het was ons direct duidelijk dat zij wisten waar ze over praten. Mike luistert goed en speelt daarop in. Naar onze mening is dit zeker een onderscheidende factor waar tal van bedrijven iets van zouden kunnen leren. Mike is een betrouwbare partner, die hard werkt, afspraken nakomt, goed communiceert en dichtbij je staat. Mike is niet alleen zeer kundig maar ook een fijne ‘vent’ om mee samen te werken.

De slogan van MDL Online: ‘’De klant is Koning’’, wordt meer dan waargemaakt. Wij zien Mike echter als de ‘Koning’, omdat hij een schitterende website voor ons heeft gemaakt en daarin staan wij, gelet op de vele positieve reacties, die wij op onze nieuwe site hebben ontvangen, niet alleen.

- Redmer
Dutzfloors.com

Een greep uit onze werkzaamheden voor DutzFloors

Ontwerp van een responsive template

Voor DutzFloors is het responsive template ontworpen en geïmplementeerd. Alles is erop gericht de bezoeker te inspireren en goede service te bieden. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om online een afspraak te maken of een offerte aan te vragen.

Lees meer over Design aanpassingen

extensie

Voor Magento zijn ontzettend veel extensies ontwikkeld die kunnen bijdragen aan een gebruiksvriendelijke en efficiënte webshop…

Lees meer over Extensie