Support en development
Voor Matten-online.nl

Over Matten-online

Matten-online levert pasvorm automatten die je zelf kunt samenstellen. Sinds 2003 biedt Matten-online al automatten aan via de webshop in binnen- en buitenland.

Bijzonderheden

Voor Matten-online heeft MDL Online twee nieuwe templates ontwikkeld en geïmplementeerd. Het gebruiksvriendelijke keuzemenu voor de automatten is maatwerk, evenals de productreviews welke getoond worden. Verder onderhouden wij de server en houden we deze webshop up to date wat betreft patches en upgrades.

Diensten

  • Design aanpassingen
  • Extensie
  • Foutoplossing
  • Maatwerk functies
  • Patches en upgrades
  • Server onderhoud
  • Snelheidsoptimalisatie

Bekijk matten-online.nl en tapijtkeuze.nl

We werken sinds 2015 samen met MDL Online. Vanaf het eerste moment zijn we enorm tevreden. De werkwijze, de manier van communiceren en de opgeleverde producten stemmen ons enorm tevreden. Geen dure onderhoudscontracten, maar vooraf heldere communicatie, snelle service en vooral veel inhoudelijke kennis van Magento. Dat is wat we nodig hebben en dat biedt MDL Online ons.

Door de goede, inhoudelijke kennis van Magento helpt MDL Online ons verder met grote en kleine problemen waar we tegen aan lopen. Of nu het installeren van een beveiligingsupdate, het maken van een nieuwe template of het toevoegen van een knop op de site is, het is snel en goed geregeld.

Kortom: goede keus.

- Johan
Matten-online.nl

Een greep uit onze werkzaamheden voor Matten-online.nl

Responsive maatwerk template

Voor matten-online.nl is in 2015 een compleet nieuw responsive template ontworpen en geïnstalleerd. Het nieuwe template biedt de bezoeker de mogelijkheid om automatten te vinden met de filters voor merk, type en bouwjaar. Het template toont op alle (mobiele) apparaten een overzichtelijk shop. Er is gebruik gemaakt van maatwerk en diverse extensies, zoals een responsive onestepcheckout. In 2016 is tevens voor tapijtkeuze.nl een responsive template ontworpen en geïnstalleerd.

Lees meer over Design aanpassingen

Snelheidsoptimalisatie

Een snelle webshop converteert beter. Dat staat vast. Magento staat niet bekend als het snelste systeem maar gelukkig zijn er veel optimalisatiemogelijkheden, voor iedere shop…

Lees meer over Snelheidsoptimalisatie