Support & development
voor Roegeint.com

Over Roege International

Roege International levert o.a. rubberen drempelhulpen en heeft hierin het grootste assortiment van Europa.

Bijzonderheden

Roege International heeft een Magento multistore installatie en levert haar producten in binnen- en buitenland aan zowel particuliere als zakelijke klanten.

  • Magento multistore
  • Onestep checkout

Diensten

  • Design aanpassingen
  • Extensie
  • Foutoplossing
  • Patches & upgrades
  • Server onderhoud

Bekijk Roegeint.com en Roegerubber.com

Wij waren niet tevreden over onze Magento ondersteuner en in onze zoektocht naar een nieuwe ondersteuner vonden we MDL Online. We waren op zoek naar een bedrijf dat kleine problemen snel oplost, snel reageert en zich verplaatst in de klant. Dit hebben we gevonden in MDL Online. Het eerste contact was prettig en ook daarna is de samenwerking goed verlopen.

Het gaat MDL Online niet om snel geld verdienen maar om een langdurige relatie waar iedereen beter van wordt.

- Margriet
Roege International

Een greep uit onze werkzaamheden voor Roege International

Patches & Upgrades

Magento staat er om bekend dat er regelmatig upgrades en patches uitgebracht worden. Alhoewel dit soms als vervelend ervaren wordt door webshophouders, is het wel van groot belang om de patches uit te voeren. De patches worden niet zonder reden uitgebracht maar zijn bedoeld om je shop veilig te houden en te beschermen tegen hackers.

Lees meer over Patches & Upgrades

server onderhoud

Om veiligheidslekken te voorkomen is het van belang om de server software up to date te houden. Ontstaan er eenmaal serieuze lekken, dan is het een koud kunstje voor hackers om toegang te krijgen tot je site.

Lees meer over Server onderhoud