MDL online logo

UX/DESIGN

E-commerce UI/UX design voor Magento

Geef jouw project een boost met onze design expertise! Of je nu de customer journey wil verfijnen, een grondige concurrentie audit wilt uitvoeren, een volledig webshop design wil creëren, wij zijn er om jou te ondersteunen. Aarzel niet om contact op te nemen om de diverse mogelijkheden voor onze samenwerking te verkennen.

Magento e-commerce design

Ontvang een offerte

Hoe werkt dit traject?

  1. Vul het formulier in met de gegevens over jouw website/project en een beknopte beschrijving van de voorkeuren.
  2. Beoordelingsproces: onze ontwerper beoordeelt het verzoek.
  3. Verwacht binnen vijf werkdagen een reactie, inclusief voorlopige schattingen.
  4. Wij kijken uit om samen te werken!

Vul het formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact op

Nieuwste Magento Hyvä projecten

LINOLUX.NL

Verbeterde UX door re-design

We hebben de website van Linolux nieuw leven ingeblazen via een uitgebreid herontwerp. Onze strategie was gericht op het verfijnen van gebruikerstrajecten, het verduidelijken van productcategorieën en het optimaliseren van de afrekenstroom met de Amasty-eenstapsextensie. De overstap naar het Hyva-thema verhoogde de sitesnelheid aanzienlijk. Uitgebreide concurrentieanalyses en gebruikersonderzoek waren de drijvende kracht achter deze veranderingen, ondersteund door gedefinieerde gebruikerspersona’s en iteratieve verbeteringen in de gebruikersstroom.

Bezoek webshop

HOGEHAGEN.NL

Een verouderde webshop nieuw leven inblazen: gerichte verbeteringen

De webshop werd geconfronteerd met een reeks uitdagingen die voortkwamen uit de verouderde staat ervan. Onze primaire focus lag op het verbeteren van de websitesnelheid en het optimaliseren van het afrekenproces. De overstap van een meerstaps afrekenproces naar een gestroomlijnd eenstapsproces was een cruciale beslissing, gedreven door empirisch bewijs dat verbeterde conversieresultaten aantoonde.

Visit webshop
hogehagen-mockup

Het proces van Magento e-commerce ontwerp

Een nieuwe webshop helemaal opnieuw ontwerpen is een spannende en uitdagende klus. Bij MDL Online houden we ons aan het Scrum-framework, waarbij we onze projecten opsplitsen in incrementele stappen binnen sprints van twee weken. We geven prioriteit aan ontwerptaken en blijven de ontwikkeling voor om wachttijden te elimineren. Ons ontwerpproces bestaat uit drie hoofdfasen, elk bestaande uit verschillende kleinere taken. Als deze aanpak aansluit bij jouw wensen, kunnen wij deze naadloos overnemen; anders kan onze ontwerper naadloos integreren in de workflow van het team.

design flow 1
Jouw eigen E-commerce afdeling
Volg de laatste e-commerce trends
Continue doorgroeien met je bedrijf!
Verveelvoudig je winst

Voeg nu een ervaren e-commerce team toe aan je organisatie

Kom in gesprek en ontdek de kansen voor jouw webwinkel

Weten welke mogelijkheden er voor jouw organisatie liggen?

0229 711 370info@mdlonline.nlAchterom 102, 1621KW Hoorn
Volg ons op

© 2023 MDL Online B. V. | Privacy statement