Over ons

E-commerce specialisten met een hart voor jouw winkel

Onze jarenlange expertise in Magento resulteert in doordachte adviezen en technische oplossingen, toegespitst op iedere mogelijke branche. Wij doen er alles aan om van jouw online business een succes te maken.

illustration-hpe-team

ONS VERHAAL

Van Magento support partij naar all-round e-commerce partner

Wij zijn gestart met het leveren van support op bestaande Magento winkels en van daaruit doorgegroeid naar een all-round Magento e-commerce partner. Eigenlijk de omgekeerde wereld, want voor veel e-commerce ontwikkelaars is het leveren van support een gevolg van een opgeleverde webshop en is het een onderdeel wat vaak moeizaam verloopt. Voor MDL Online is het een vanzelfsprekendheid en door onze jarenlange expertise kunnen we de meest uitdagende problemen snel en vakkundig oplossen.

ons team

Ontmoet je nieuwe e-commerce team

Alina Radcenko

UX/UI Designer

Een goed ontwerp moet voldoen aan de behoeften van zowel gebruikers als bedrijven; een grote uitdaging waar ik enthousiast van word. Als ik niet aan het ontwerpen ben, dan zoek ik naar de laatste trends op gebied van design.

Barend Henselmans

Product Owner/Webshop Manager

Binnen het team zit ik op de stoel van de klant. Ik vertaal hun wensen, denk actief mee en zie mogelijkheden om te groeien. Vanuit mijn kennis en ervaring haal ik samen met onze klanten alles uit hun e-commerce strategie. Naast mijn werk kook ik graag en blijf ik dromen ooit nog eens een bekende radio DJ te worden.

Hugo Winder

Scrum Master

Scrummen en doorontwikkelen met het team dat is wat ik doe. Zo blijven we groeien als team en bedrijf. Naast mijn werk ben ik professioneel hobbykok of aan het motorrijden.

Indy Elings

Marketing stagiaire

Tijdens mijn stage geef ik de klanten nieuwe inzichten en lever ik content voor social media. Mijn taak is om het merk en de wensen van de klant te vertalen naar een leuke post. Naast mijn stage ben ik te vinden in de sportschool of kook ik iets lekkers.

Lucas Veerman

Back-end Developer

Het realiseren van de technische wensen van onze klanten, en zorgen voor een goed werkende webshop is wat ik doe als Back-end Developer. Naast mijn werk speel ik Eredivisie handbal en ben ik DJ.

Mike de Landgraaf

Eigenaar/Consultant

Als gezicht van de zaak hou ik me bezig met het vinden van ambitieuze nieuwe klanten, maar hou ik me ik me ook bezig met het bedenken van creatieve en functionele oplossingen waar onze klanten verder mee komen. Offline hou ik van klussen en terrein- en motorrijden.

Mouner Akesh

Front-end stagiaire

Tijdens mijn stage zorg ik ervoor dat de programma's, websites en webshops gebruiksvriendelijk zijn. Naast de stage ben ik groot fan van parfumerie en het maken van mijn eigen parfums. In mijn vrije tijd kijk ik films en hou ik van reizen.

Roy Bakker

Lead Developer

Van maatwerk modules tot complexe import tools, het kan mij niet uitdagend genoeg. Daarnaast geef ik surf-les in Schellinkhout en restaureer ik verschillende oldtimers.

Stefan Bruijns

Online Marketeer

Met de laatste marketingtrends en -ontwikkelingen wil ik hét verschil maken voor onze klanten. Daarnaast kun je mij regelmatig bewonderen op de voetbalvelden of op de racefiets/mountainbike.

Thijs Kraakman

Front-end Developer

Het implementeren van nieuwe features, strakke designs en frontend fixes zijn mijn dagelijkse bezigheden. In mijn vrije tijd speel graag op de Xbox, leg mezelf in de knoop met yoga of vlieg ik door de moshpit.

Wil je ons team komen versterken?

Onze partners

Samen staan we sterker met onze zorgvuldig uitgekozen partners

hyva logo
Jouw eigen E-commerce afdeling
Volg de laatste e-commerce trends
Continue doorgroeien met je bedrijf!
Verveelvoudig je winst

Voeg nu een ervaren e-commerce team toe aan je organisatie

Kom in gesprek en ontdek de kansen voor jouw webwinkel

Weten welke mogelijkheden er voor jouw organisatie liggen?

0229 711 370[email protected]Achterom 102, 1621KW Hoorn
Volg ons op

© 2022 MDL Online B. V. | Privacy statement