Over ons

E-commerce specialisten met een hart voor jouw winkel

Onze jarenlange expertise als Magento bureau resulteert in doordachte adviezen en technische oplossingen, toegespitst op iedere mogelijke branche. Wij doen er alles aan om van jouw online business een succes te maken.

illustration-hpe-team

ONS VERHAAL

Van Magento support partij naar all-round e-commerce partner

Wij zijn gestart als Magento bureau met het leveren van support op bestaande Magento winkels en van daaruit doorgegroeid naar een all-round Magento e-commerce partner. Eigenlijk de omgekeerde wereld, want voor veel e-commerce ontwikkelaars is het leveren van support een gevolg van een opgeleverde webshop en is het een onderdeel wat vaak moeizaam verloopt. Voor MDL Online is het een vanzelfsprekendheid en door onze jarenlange expertise kunnen we de meest uitdagende problemen snel en vakkundig oplossen.

ons team

Ontmoet je nieuwe e-commerce team

Alina Radcenko

UX/UI Designer

Een goed ontwerp moet voldoen aan de behoeften van zowel gebruikers als bedrijven; een grote uitdaging waar ik enthousiast van word. Als ik niet aan het ontwerpen ben, dan zoek ik naar de laatste trends op gebied van design.

Barend Henselmans

Product Owner/Webshop Manager

Binnen het team zit ik op de stoel van de klant. Ik vertaal hun wensen, denk actief mee en zie mogelijkheden om te groeien. Vanuit mijn kennis en ervaring haal ik samen met onze klanten alles uit hun e-commerce strategie. Naast mijn werk kook ik graag en blijf ik dromen ooit nog eens een bekende radio DJ te worden.

Hugo Winder

Scrum Master

Scrummen en doorontwikkelen met het team dat is wat ik doe. Zo blijven we groeien als team en bedrijf. Naast mijn werk ben ik professioneel hobbykok of aan het motorrijden.

Lucas Veerman

Back-end Developer

Het realiseren van de technische wensen van onze klanten, en zorgen voor een goed werkende webshop is wat ik doe als Back-end Developer. Naast mijn werk speel ik Eredivisie handbal en ben ik DJ.

Jeroen Gerrits

Eigenaar

Roy Bakker

Lead Developer

Van maatwerk modules tot complexe import tools, het kan mij niet uitdagend genoeg. Daarnaast geef ik surf-les in Schellinkhout en restaureer ik verschillende oldtimers.

Stefan Bruijns

Online Marketeer

Met de laatste marketingtrends en -ontwikkelingen wil ik hét verschil maken voor onze klanten. Daarnaast kun je mij regelmatig bewonderen op de voetbalvelden of op de racefiets/mountainbike.

Thijs Kraakman

Front-end Developer

Het implementeren van nieuwe features, strakke designs en frontend fixes zijn mijn dagelijkse bezigheden. In mijn vrije tijd speel graag op de Xbox, leg mezelf in de knoop met yoga of vlieg ik door de moshpit.

Wil je ons team komen versterken?

Onze partners

Samen staan we sterker met onze zorgvuldig uitgekozen partners

hyva logo
Jouw eigen E-commerce afdeling
Volg de laatste e-commerce trends
Continue doorgroeien met je bedrijf!
Verveelvoudig je winst

Voeg nu een ervaren e-commerce team toe aan je organisatie

Kom in gesprek en ontdek de kansen voor jouw webwinkel

Weten welke mogelijkheden er voor jouw organisatie liggen?

0229 711 370info@mdlonline.nlAchterom 102, 1621KW Hoorn
Volg ons op

© 2022 MDL Online B. V. | Privacy statement