MDL online logo

HIGH PERFORMANCE E-COMMERCE

Verveelvoudig je verkeer, conversie en omzet

Succesvolle webshops hebben met elkaar gemeen dat ze een toegewijd e-commerce team hebben van goed op elkaar ingespeelde professionals uit verschillende disciplines. Dat is precies wat we bieden met ons High Performance E-commerce traject. Ons team bestaat uit experts op de gebieden (front/backend) development, marketing, design, content en strategie. Een compleet e-commerce team dus, waardoor meerdere externe partners niet meer nodig zijn.

High Performance E-commerce is een kant-en-klare e-commerce afdeling voor jouw organisatie.

E-commerce ontzorgd

Wij willen webwinkels ongekend laten groeien door techniek, kennis en trends maximaal te in te zetten zodat ze bovenaan in de markt komen te staan en weer grip krijgen op hun e-commerce. No nonsens, betrokken, resultaatgericht.

Wat onze klanten over ons zeggen

“We waren afhankelijk van meerdere partijen voor onze e-commerce, maar merkten dat de communicatie slecht liep en de partijen constant aangestuurd moesten worden in plaats van dat ze pro-actief meedachten.”

Continue doorontwikkeling

Met een constante cyclus optimaliseren wij groei. Wij kijken naar de markt en pakken kansen proactief op. Door alle facetten van e-commerce te combineren en optimaliseren realiseren we exponentiële groei en laat je de concurrentie achter je.

Wat onze klanten over ons zeggen

“Sinds het eerste jaar met het High Performance E-commerce traject hebben we onze omzet verdubbeld en gaan dat dit jaar nog eens doen! Daarnaast zijn we meer bewust geworden van de markt en kunnen we als eerste inspelen op veranderingen.”

Vast team mensen en korte lijnen

Een zelfstandig opererend team e-commerce specialisten die precies weten wat ze moeten doen om jouw onderneming naar de next level te tillen. Met een gegarandeerde capaciteit bouwen wij aan alle e-commerce facetten. De agile projectmanagement zorgt voor een gestructureerde en overzichtelijke manier van werken.

Wat onze klanten over ons zeggen

“We hebben binnen een paar weken een complete e-commerce afdeling erbij gekregen. De resultaten en betrokkenheid zijn ongelofelijk. Het traject heeft ons de groei gegeven om door te breken en staan nu aan de top van de markt.”

Ongekende focus en betrokkenheid op jouw business

Met tweewekelijkse vergaderingen worden er aan de hand van de resultaten uit de Performance Dashboard doelen bepaald die de volgende stap zetten naar nóg meer groei. Ons team wordt onderdeel van jouw bedrijf en werkt nauw samen met interne afdelingen middels onze tweewekelijkse vergaderingen. We brengen meerdere malen per jaar een bezoek aan je bedrijf en doen samen workshops om de samenwerking te optimaliseren.

Wat onze klanten over ons zeggen

“Vanaf het eerste moment met MDL Online werd de mate van betrokkenheid duidelijk en hadden we een partner waar we echt mee samenwerkten. Dat was ook snel terug te zien in de resultaten!”

Jouw eigen E-commerce afdeling
Volg de laatste e-commerce trends
Continue doorgroeien met je bedrijf!
Verveelvoudig je winst

Voeg nu een ervaren e-commerce team toe aan je organisatie

Kom in gesprek en ontdek de kansen voor jouw webwinkel

Weten welke mogelijkheden er voor jouw organisatie liggen?

0229 711 370info@mdlonline.nlAchterom 102, 1621KW Hoorn
Volg ons op

© 2023 MDL Online B. V. | Privacy statement