MDL online logo

Magento 2

Magento 2 webshop

MDL Online heeft meer dan 10 jaar ervaring in het bouwen van Magento 2 webshops voor zowel B2C en B2B. We hebben inmiddels al 100+ webwinkels in binnen- en buitenland mogen ontwikkelen en support mogen bieden. Wij houden van uitdaging en komen daarom graag met jou in contact over de mogelijkheden.

Contact opnemen
jungle gym website mock up
Onze jarenlange expertise als Magento bureau resulteert in doordachte adviezen en technische oplossingen, toegespitst op iedere mogelijke branche. Wij doen er alles aan om van jouw online business een succes te maken.

Magento webshop laten bouwen

Magento 2 is een open-source e-commerceplatform dat zeer schaalbaar is voor webshops met de focus op groei. Met meerdere ‘winkelzichten’ kun je op een eenvoudige manier tussen verschillende talen en webshops switchen in de backend. Dankzij de sterke Magento community worden vele extensies ontwikkeld en onderhouden die écht iets toevoegen aan de gebruikerservaring. Magento 2 heeft een sterke reputatie op het gebied van veiligheid en biedt verschillende beveiligingsfuncties om de veiligheid van je webwinkel te waarborgen. Dit omvat onder andere geavanceerde beveiligingsprotocollen, periodieke patches en updates.

Wij als Magento Partner hebben een vaste lijst aan extensies die de standaard van elke webshop verhoogd.

Magento 2 biedt standaard ingebouwde SEO geoptimaliseerde instellingen die direct verschil maakt voor jouw webshop. Zo worden SEO vriendelijke URL’s, Canonicals of automatische Redirects standaard aangeboden. Dit voorkomt indexering fouten en het veroorzaken van problemen en in Google Search Console. Daarnaast is snelheid een hele belangrijke factor als het gaat om optimalisaties. Het standaard thema van Magento was altijd complex om sneller te maken, dit komt o.a. door de vele JavaScript bestanden. Het nieuwe Hyvä thema heeft hierin verandering gebracht en geeft 90+ scores op basis van de Core Web Vitals.

MDL Online is dé Magento 2 maatwerk specialist

Bij het overstappen naar Magento komt er meer bij kijken dan alleen software. Het gaat erom dat jouw webshop volledig naar wens wordt opgeleverd. Dit kan alleen met een team van e-commerce specialisten die betrokken zijn bij jouw onderneming. Zo hebben wij een mix van developers, designers, marketeers en product owners die alles uit de kast halen om het beste resultaat neer te zetten. Het team werkt met de Agile projectmanagement methode Scrum en samen met een eigen projectmanager wordt alles in goede banen geleid.

ONS VERHAAL

Wie is MDL Online?

We zijn begonnen als een Magento bureau dat ondersteuning biedt aan bestaande Magento webshops en hebben ons vervolgens ontwikkeld tot een veelzijdige e-commerce partner in een multidisciplinair team met onderdelen zoals Development, Marketing en UX Design. Wij willen webwinkels ongekend laten groeien door techniek, kennis en trends maximaal te in te zetten zodat ze bovenaan in de markt komen te staan. No nonsens, betrokken, resultaatgericht.

mdl online en gerrits ecommerce

bouwen aan de toekomst

Magento webshop laten maken?

Wij hebben in de afgelopen jaren vele mooie Magento 2 projecten mogen opleveren en daar kan jouw webshop ook tussen komen te staan. Heb jij interesse om jouw shop naar het volgende niveau te tillen? Neem dan contact met ons op en ontdek de mogelijkheden!

Jeroen Gerrits

Eigenaar

Ik kan je alles vertellen over Magento 2, neem gerust contact met mij op!

Jouw eigen E-commerce afdeling
Volg de laatste e-commerce trends
Continue doorgroeien met je bedrijf!
Verveelvoudig je winst

Voeg nu een ervaren e-commerce team toe aan je organisatie

Kom in gesprek en ontdek de kansen voor jouw webwinkel

Weten welke mogelijkheden er voor jouw organisatie liggen?

0229 711 370info@mdlonline.nlAchterom 102, 1621KW Hoorn
Volg ons op

© 2023 MDL Online B. V. | Privacy statement