Jouw Magento winkel
in de beste handen

Magento is een van de krachtigste en veelzijdige e-commerce pakketten op de markt. Een slim ingerichte- en technisch goed onderhouden winkel stelt je in staat om duizenden klanten te bedienen. Maar zoals je weet is Magento niet het meest makkelijke pakket. Een goede support en ontwikkel partner is dus essentieel. MDL Online is zo’n partner. Wij werken uitsluitend met Magento en kennen daardoor ieder hoekje en gaatje van dit imposante systeem. We leveren support op kleine en grote problemen of ontwikkelen nieuwe functies. Winkels groot en klein laten wij hun volledige potentie benutten.

Bij MDL Online hebben we geen dure service contracten. We lossen problemen snel op voor een nette prijs.

magento_developer_plus       magento2-ready

85+ Magento shops
in onderhoud

Inmiddels weten 85+ Magento webshops in binnen- en buitenland ons te vinden voor onze diensten. Dit varieert van een kleine design aanpassing tot een nieuwe template en van het installeren van een extensie tot een Magento upgrade. Zoek je een betrouwbare Magento support partner en wil je niet vastzitten aan een duur onderhoudscontract? Neem dan contact met ons op voor meer informatie over wat wij kunnen betekenen voor jouw webshop.

Voor onze Magento webshops waren wij op zoek naar een flexibele partner die onze wensen snel kon oppakken. Deze hebben we in MDL Online gevonden. Wij zijn heel tevreden met de snelle reactie, korte doorlooptijden en de persoonlijke aanpak!

- Gulay
Smartwares Group