MDL online logo

Gerrits e-commerce neemt Magento agency MDL Online over

De Mortel 24-01-2023 – Magento specialist Gerrits e-commerce kondigt met trots de overname van MDL Online aan, een Magento agency uit Hoorn. Jeroen Gerrits heeft per 1 januari 2023 de aandelen van Mike de Landgraaf overgenomen. Met deze overname breidt Gerrits e-commerce zijn bereik, capaciteit, kennis en diensten uit in de snelgroeiende e-commerce markt.

Gezamenlijk hebben de bedrijven nu 17 mensen in dienst. Gerrits e-commerce en MDL Online blijven ieder onder hun eigen naam opereren, maar zullen op alle fronten nauw samenwerken om alle klanten en ook de medewerkers het beste te bieden.

Jeroen Gerrits: “Wij geloven sterk in samen beter worden. Na deze overname hebben de specialisten uit beide teams er ‘sparringpartners’ bij. Die kennisuitwisseling is een belangrijke waarde in de overname en stimuleren we maximaal. Hierdoor ontwikkelt ieder persoon zich sneller, wat een trots en voldaan gevoel geeft bij de werknemers. Deze dragen dat automatisch over aan de klanten, waardoor een jarenlang gezamenlijk groeipad ontstaat. Groeien doen we samen, is dan ook ons motto.

Onze klanten zijn de afgelopen jaren sterk gegroeid en dat vergde meer en meer van ons kleine, maar toegewijde team. Om in één keer een sterke groei stap te zetten, hebben we ervoor gekozen een overname te doen. Hierdoor groeien we met onze klanten mee en kunnen we hen en ook onze medewerkers beter faciliteren en inspireren.

Het mooie van de overname van MDL Online is dat zij, in tegenstelling tot Gerrits e-commerce, naast development, ook online marketing- en design specialisten in dienst hebben. Dit is een mooie toevoeging aan ons team, waardoor we onze klanten een breder dienstenpakket kunnen bieden.”

“Groeien doen we samen.”
Jeroen Gerrits, Eigenaar Gerrits e-commerce

Mike de Landgraaf: “In gesprek met Jeroen bleek dat er erg veel gelijkenissen zijn tussen onze twee bedrijven. Naast het Magento specialisme zijn ook het overgrote deel van de gebruikte tools hetzelfde en zijn we beide Hypernode partner (specialist in Magento hosting), wat een uitwisseling tussen de werkzaamheden aanzienlijk makkelijker maakt. Ook de drang om de best passende oplossingen te bieden aan klanten en te werken vanuit korte lijnen bleek een belangrijke overeenkomst. Met een gerust hart draag ik dan ook mijn bedrijf over aan Jeroen en heb er alle vertrouwen in dat hij er een succes van gaat maken!”

Over Gerrits e-commerce

Gerrits e-commerce biedt klanten al sinds 2006 de best passende oplossing. Met een hecht team van Magento specialisten werken zij samen met hun netwerk aan het online succes van de klant. Van het bouwen van een nieuwe Magento webshop tot aan vaste maandelijkse doorontwikkel trajecten. Bij Gerrits e-commerce geloven ze in écht contact, in korte lijnen en in bedienen op maat. Door open te communiceren binnen het team, maar ook naar klanten en partners, kom je verder. De Brabantse aanpakkersmentaliteit blijkt ook uit het pragmatisch handelen. Niet gekker doen dan nodig en niet moeilijk doen als het makkelijk kan.

Over MDL Online

MDL Online is jaren geleden gestart met het leveren van support op bestaande Magento winkels en van daaruit doorgegroeid naar een allround Magento e-commerce partner. Het team bestaat uit experts op de gebieden marketing, design, development, content en strategie. Een compleet e-commerce team dus, waardoor meerdere externe partners niet meer nodig zijn. Door jarenlange expertise weten zij de meest uitdagende problemen snel en vakkundig op te lossen.

Vol nieuw energie kijken beide teams uit naar de samenwerking en staan klaar voor hun bestaande maar ook nieuwe klanten. Samen met ons groeien? Neem contact op met Jeroen voor een vrijblijvend gesprek: jeroen@gerrits.io of 0492-363835.

Dus wil jij ook een magento 2 webshop laten maken voor professionals? Kijk voor meer informatie over Gerrits e-commerce op: www.gerrits.io

Gerelateerde artikelen

google rankings gedaald
Marketing

Google Rankings gedaald

Lees meer
Zero downtime deployments
Development

Zero downtime deployments

Lees meer
Page Builder voor Magento 2
Development

Page Builder voor Magento 2

Lees meer
Checkout optimalisatie met UX design
Design

Checkout optimalisatie met UX design

Lees meer
Jouw eigen E-commerce afdeling
Volg de laatste e-commerce trends
Continue doorgroeien met je bedrijf!
Verveelvoudig je winst

Voeg nu een ervaren e-commerce team toe aan je organisatie

Kom in gesprek en ontdek de kansen voor jouw webwinkel

Weten welke mogelijkheden er voor jouw organisatie liggen?

0229 711 370info@mdlonline.nlAchterom 102, 1621KW Hoorn
Volg ons op

© 2023 MDL Online B. V. | Privacy statement