MDL online logo

DRAG-AND-DROP

Page Builder voor Magento 2

De Page Builder is een eenvoudige manier om aanpassingen te doen zonder specifieke kennis van HTML. De Magento Widgets worden direct als een ‘preview’ getoond, hierdoor kan de bewerker visueel zien hoe de widget eruit ziet. Normaal gesproken zie je dit pas wanneer je de live pagina bekijkt. Deze elementen kunnen op veel pagina’s gebruikt worden zoals homepage(s), content pagina’s, landingspagina’s of categorie en product pagina’s. Omdat er gebruik wordt gemaakt van één element, kan de styling op één plek worden aangepast voor de hele webshop.

Page Builder voor Magento 2

De ontwikkelaar van de Page Builder heeft vooraf bepaald hoe de elementen eruit moeten komen te zien, zodat over de hele website de huisstijl gelijk blijft. Hierdoor hoeft de gebruiker van de Page Builder alleen velden invullen zoals ‘titel’ of ‘button text’. Doordat de ontwikkelaar de styling heeft gedaan is er geen mogelijkheid om de lay-out van een pagina te slopen. Dit is voor de gebruiksvriendelijkheid een zeer groot pluspunt en voor de ontwikkelaar een tijdsbesparing.

Voordelen Page Builder voor Magento 2

Gebruiksvriendelijk drag-and-drop: het verslepen van elementen is gebruiksvriendelijk, waardoor iedereen er gebruik van kan maken. Dit voorkomt dat een pagina niet meer werkt door menselijke fouten.

Ontwikkelbaar ontwerp: wanneer er een wijziging komt in de huisstijl van de website, wordt dit op alle pagina’s (die een Page Builder gebruiken) toegepast. Zo voorkom je dat lettertype of andere elementen verschillen.

Responsive design: een van de grote voordelen van de Page Builder is ook dat alle elementen volledig responsive zijn voor alle apparaten.

Page Builder en Hyvä thema

De Page Builder van Magento is ook zeer goed te gebruiken met het nieuwe Hyvä thema. Dit thema is ontwikkeld volgens de laatste ontwikkelingen en geoptimaliseerd voor een zo gebruiksvriendelijke ervaring voor de klant. Daarnaast heeft dit basis thema een uitstekende score voor Google en de Core Web Vitals.

Gerelateerde artikelen

google rankings gedaald
Marketing

Google Rankings gedaald

Lees meer
Zero downtime deployments
Development

Zero downtime deployments

Lees meer
Page Builder voor Magento 2
Development

Page Builder voor Magento 2

Lees meer
Checkout optimalisatie met UX design
Design

Checkout optimalisatie met UX design

Lees meer
Jouw eigen E-commerce afdeling
Volg de laatste e-commerce trends
Continue doorgroeien met je bedrijf!
Verveelvoudig je winst

Voeg nu een ervaren e-commerce team toe aan je organisatie

Kom in gesprek en ontdek de kansen voor jouw webwinkel

Weten welke mogelijkheden er voor jouw organisatie liggen?

0229 711 370info@mdlonline.nlAchterom 102, 1621KW Hoorn
Volg ons op

© 2023 MDL Online B. V. | Privacy statement