De meest vreemde bugs
gevonden en opgelost

Fouten zijn er in alle soorten en maten binnen Magento. Van het totaal plat liggen van je shop tot een kleine functie die niet helemaal doet wat de bedoeling is. Hoe groot of klein het probleem ook is, het moet natuurlijk opgelost worden.

Werkwijze

Magento is een gecompliceerd systeem. Door onze jarenlange ervaring met Magento kennen we alle veelvoorkomende fouten en errors. Die kunnen we daarom snel identificeren en oplossen. Snel handelen is voor je onderneming uiteraard van groot belang aangezien fouten in je webshop resulteren in afhakende bezoekers.

Soms zijn de problemen een stuk uitdagender. Bijvoorbeeld omdat thema X gebruikt wordt in combinatie met extensie Y en Z en deze niet goed samen werken. Kom daar maar eens achter! Gelukkig houden wij wel van een uitdaging. We onderzoeken het probleem en brengen in kaart wat er nodig is voor de oplossing.

Een veelvoorkomend probleem bij Magento webshops is de continue groei van logbestanden. Dit heeft tot gevolg dat er diverse fouten kunnen optreden. Bovendien wordt de snelheid van je shop sterk verminderd. Wij kunnen dit voor je oplossen, ook voor andere werkzaamheden met betrekking tot snelheidsoptimalisatie van je Magento webshop kun je bij ons terecht.

Voor het oplossen van de complexe problemen hebben wij ervaren programmeurs. Ook hebben we goede contacten met diverse extensiebouwers. Mocht er een probleem zijn met een bepaalde extensie dan werken wij vaak samen met hen aan een oplossing.

 

We waren op zoek naar een partij die netjes en gestructureerd werkt. Maar daarnaast vooral diepgaande kennis heeft van Magento. Er zijn nu zoveel partijen die zich Magento specialist noemen dat het te lastig was voor ons om de juiste te vinden. We werken nu al een aantal maanden samen met MDL Online en dat bevalt uitstekend!  Om een voorbeeld te noemen. Een lastige bug in ons Magento factuur systeem…

Een herkenbaar probleem?

Neem contact met ons op

Open een Support ticket