MDL online logo

B2B webshop

B2B platform voor BergHOFF

BergHOFF is een gerenommeerde leverancier van hoogwaardig kookgerei en tafelaccessoires. Met een decennia aan ervaring heeft BergHOFF zich gevestigd als een partner voor detailhandelaren en distributeurs over de hele wereld. Het bedrijf streeft naar innovatie, duurzaamheid in al zijn producten.

berghoff klant case

Nieuwe B2B webshop

BergHOFF begrijpt de behoeften van haar zakelijke klanten en heeft een B2B webshop door ons laten ontwikkelen om zo de
interne diensten te ontlasten en een hogere klanttevredenheid te bereiken. MDL Online heeft hierbij de samenwerking gezocht met het bedrijf Just Better, gespecialiseerd in onder andere het koppelen met ERP systemen als Navision. Met de nieuwe B2B webshop wil BergHOFF een platform bieden die zowel voor de klanten als voor de back-office gebruiksvriendelijk werkt en door het automatiseren van bestaande systemen en technieken de backoffice van Berghoff ontlast wordt.

Integratie tussen Navision, Akeneo en Magento 2

In de huidige digitale wereld is een naadloze integratie tussen verschillende systemen cruciaal voor BergHOFF om efficiënt te werken en concurrentievoordeel te behalen. De koppeling tussen Microsoft Dynamics Navision, Akeneo en Magento 2 biedt BergHOFF de mogelijkheid om hun operationele processen te vereenvoudigen en te optimaliseren.

Volledig nieuwe huisstijl

Een goed doordachte huisstijl wekt vertrouwen bij klanten en onderscheidt je van de concurrentie. Het was daarom belangrijk om bij het opzetten van een nieuwe B2B webshop ook veel aandacht te besteden aan het ontwikkelen van een nieuwe sterke huisstijl. Het ontwerp is intern ontwikkeld door de UX designer en past goed bij de uitstraling die BergHOFF graag wil uiten.

Ook een B2B webshop laten bouwen?

Ons team bestaat uit verschillende disciplines waaronder techniek, marketing, design en een eigen projectmanager en scrummaster. Op deze manier hebben wij alle disciplines in huis om een succesvolle B2B webshop te ontwikkelen. Kom met ons in contact en ontdek de kansen voor jouw webwinkel.

Contact opnemen
mdl online en gerrits ecommerce

Andere cases

Linolux

Lees meer

Hogehagen

Lees meer
berghoff worldwide klant casus

BergHOFF

Lees meer
groot techniek klant casus

Groot Techniek

Lees meer
Jouw eigen E-commerce afdeling
Volg de laatste e-commerce trends
Continue doorgroeien met je bedrijf!
Verveelvoudig je winst

Voeg nu een ervaren e-commerce team toe aan je organisatie

Kom in gesprek en ontdek de kansen voor jouw webwinkel

Weten welke mogelijkheden er voor jouw organisatie liggen?

0229 711 370info@mdlonline.nlAchterom 102, 1621KW Hoorn
Volg ons op

© 2023 MDL Online B. V. | Privacy statement