MDL online logo

Linolux.nl

Magento 2 Hyvä webshop voor Linolux

Linolux is een toonaangevende retailer in huishoudtextiel en heeft besloten om hun online aanwezigheid te versterken met een nieuwe webshop. De keuze voor Hyvä is gebaseerd op het bieden van de best mogelijke winkelervaring voor de klanten van Linolux. Hyvä is een innovatieve frontend-oplossing voor Magento 2, die de snelheid, prestaties en gebruiksvriendelijkheid van onze webshop aanzienlijk verbetert. Met Hyvä bieden we Linolux een naadloze en responsieve gebruikersinterface, waardoor de klant moeiteloos door het uitgebreide assortiment kan bladeren om de perfecte producten kunt vinden.

Het traject

Met een doordacht design is het team aan de slag gegaan om de juiste look-and-feel neer te zetten voor wat Linolux wil uitdragen. Het ontwerp moet vooral voor mobiele gebruikers geoptimaliseerd worden, iets dat in het oude thema niet zo was. Met deze ontwikkeling willen Linolux de klant een zo goed mogelijke klantreis bieden. Door het Hyvä thema is de webshop zéér snel geworden. Dit is namelijk heel belangrijk voor de Core Web Vitals van Google. Daarnaast is de koppeling met Softwear cruciaal voor een efficiënte productsynchronisatie, voorraadsynchronisatie, klantsynchronisatie en ordersynchronisatie.

Hyvä

Voordelen van Magento 2 Hyvä

Het Hyvä thema is geoptimaliseerd voor maximale snelheid en prestaties. Laden jouw webpagina’s traag en verlies je daardoor klanten? Met Hyvä behoren trage laadtijden tot het verleden. Door efficiënte code en een minimalistische benadering zorgt dit thema voor razendsnelle laadtijden, wat resulteert in een hogere conversie en tevreden klanten die graag bij jouw webshop terugkomen. Meer weten? Wij bespreken graag de mogelijkheden.

Contact opnemen
mdl online en gerrits ecommerce

Andere cases

Linolux

Lees meer

Hogehagen

Lees meer
berghoff worldwide klant casus

BergHOFF

Lees meer
groot techniek klant casus

Groot Techniek

Lees meer
Jouw eigen E-commerce afdeling
Volg de laatste e-commerce trends
Continue doorgroeien met je bedrijf!
Verveelvoudig je winst

Voeg nu een ervaren e-commerce team toe aan je organisatie

Kom in gesprek en ontdek de kansen voor jouw webwinkel

Weten welke mogelijkheden er voor jouw organisatie liggen?

0229 711 370info@mdlonline.nlAchterom 102, 1621KW Hoorn
Volg ons op

© 2023 MDL Online B. V. | Privacy statement