MDL online logo

KOKBEDDEN.NL

Een succesvol migratietraject inclusief maatwerk

Kok Bedden is al 75 jaar dé slaapspecialist met een eigen showroom in Putten. Kok Bedden verkoopt bedden en woonmeubels van de beste kwaliteit en de mooiste merken. Door de migratie van Magento 1 naar magento 2 is de shop helemaal up-to-date en technisch klaar voor een optimale klantbeleving.

De uitdaging

Producten samenstellen op basis van wensen

Hoe maak je een afgewogen keuze wanneer je verschillende soorten materialen en opties kan kiezen? Dit geldt bijvoorbeeld voor boxsprings en kledingkasten. Het maken van een keuze voor materialen, kleuren en andere opties moet duidelijk en gebruiksvriendelijk zijn. De klant moet het gevoel hebben rond te lopen in de showroom, maar dan vanuit huis.

De oplossing

Maatwerk Product Configurator

Met de Product Configurator is het mogelijk om jouw droombed of kledingkast zelf samen te stellen. Opties zoals stoffering, bedpoten, afwerkingen, handgrepen en verlichting zijn los van elkaar te kiezen. Het maatwerk zorgt ervoor dat de klant op een gebruiksvriendelijke manier producten kan samenstellen op mobiel, tablet en desktop.

Hoe werkt een Product Configurator?

Dankzij de Product Configurator is het mogelijk om stapsgewijs een product samen te stellen. Bezoekers kunnen zelf o.a. maten, afwerkingen en stofferingen samenstellen. Technische opties zoals afmetingen hoeven niet visueel worden getoond. Dit wordt weergegeven via een drop-down menu. Door de kleuren naast elkaar te tonen is het eenvoudig om te vergelijken.

Update huisstijl

Tijdens de migratie van Magento 1 naar Magento 2 is de homepage van Kok Bedden aangepakt en visueel aantrekkelijk gemaakt. De visueel aantrekkelijke blokken maken het voor de bezoekers eenvoudig om te navigeren naar de juiste categorie.

Andere cases

Linolux

Lees meer

Hogehagen

Lees meer
berghoff worldwide klant casus

BergHOFF

Lees meer
groot techniek klant casus

Groot Techniek

Lees meer
Jouw eigen E-commerce afdeling
Volg de laatste e-commerce trends
Continue doorgroeien met je bedrijf!
Verveelvoudig je winst

Voeg nu een ervaren e-commerce team toe aan je organisatie

Kom in gesprek en ontdek de kansen voor jouw webwinkel

Weten welke mogelijkheden er voor jouw organisatie liggen?

0229 711 370info@mdlonline.nlAchterom 102, 1621KW Hoorn
Volg ons op

© 2023 MDL Online B. V. | Privacy statement