MDL online logo

Highleytall

Een modieuze Magento 2 webshop

Highleytall is een van de bekendste webshops als het gaat om kleding met lengtematen die niet zo snel terug te vinden zijn bij de meeste webshops. Door de focus te leggen op lange lengtematen is Highleytall echt een niche webshop. Met een breed assortiment van o.a. broeken, T-shirts, jassen en sportkleding is dit dé webshop voor lange lengtematen.

highleytall new magento 2 webshop

Ontwerpfase

We beginnen met een grondige analyse van je doelgroep en concurrenten, zodat we een design kunnen creëren dat perfect aansluit op de verwachtingen van je klanten en je onderscheidt van de concurrentie. Of het nu gaat om een fris en modern ontwerp of een strakke en professionele uitstraling, wij zorgen ervoor dat het design naadloos aansluit op de identiteit van Highleytall. Tijdens de ontwerpfase houden we ook rekening met de nieuwste SEO richtlijnen, zodat je webshop goed vindbaar is in zoekmachines en een hogere online zichtbaarheid geniet.

Bekijk website
highleytall new magento 2 webshop

Daag ons uit

Ook een nieuwe Magento 2 webshop?

Ons ervaren team van Magento 2 ontwikkelaars staat klaar om een op maat gemaakte webshop te creëren die perfect aansluit op jouw zakelijke behoeften en doelstellingen. We implementeren de nieuwste functies en optimaliseren de webshop voor maximale zichtbaarheid in zoekmachines. Bovendien bieden we uitgebreide ondersteuning en onderhoudsdiensten, zodat je webshop altijd up-to-date en goed beveiligd blijft.

Bekijk de mogelijkheden

Andere cases

Linolux

Lees meer

Hogehagen

Lees meer
berghoff worldwide klant casus

BergHOFF

Lees meer
groot techniek klant casus

Groot Techniek

Lees meer
Jouw eigen E-commerce afdeling
Volg de laatste e-commerce trends
Continue doorgroeien met je bedrijf!
Verveelvoudig je winst

Voeg nu een ervaren e-commerce team toe aan je organisatie

Kom in gesprek en ontdek de kansen voor jouw webwinkel

Weten welke mogelijkheden er voor jouw organisatie liggen?

0229 711 370info@mdlonline.nlAchterom 102, 1621KW Hoorn
Volg ons op

© 2023 MDL Online B. V. | Privacy statement