MDL online logo

JUNGLEGYM.NL

Overstap naar het Hyvä thema

Jungle Gym is wereldwijd één van de grootste leveranciers van houten speeltoestellen. Met 27 webshops bedienen zij een groot deel van de wereld met een kwalitatief hoogstaand assortiment. Voor een kleine achtertuin tot aan een openbare speelplaats, bij Jungle Gym zijn alle soorten en maten te krijgen. Voor de creatieveling heeft Jungle Gym een eigen 3D-configurator om zelf een speeltoestel samen te kunnen stellen. Kortom: Bij Jungle Gym vind je speeltoestellen voor in iedere tuin.

jungle gym klant case

De uitdaging

Het huidige Luma thema heeft veel aandacht nodig en heeft een lage performance score. Daarnaast biedt het ontwerp weinig inspiratie voor potentiële klanten. Door de laatste ontwikkelingen in het e-commerce landschap is het steeds belangrijk om een snelle en gebruiksvriendelijke webshop te hebben. Daarnaast zorgt het beheren van bundel producten voor beperkingen om door te kunnen groeien, zoals bijvoorbeeld het onboarden van listings op marketplaces zoals Bol.com en Amazon. 

De oplossing

Door over te stappen naar het gloednieuwe Hyvä thema is Jungle Gym helemaal klaar voor de toekomst. Dankzij een compleet re-design is de look-and-feel volledig gefocust op de doelgroep van Jungle Gym. De nieuwe webshop is snel en geoptimaliseerd voor een gebruiksvriendelijke customer journey. Daarnaast is deze webshop ook een stuk beter bestendig tegen de laatste ontwikkelingen op gebied van zoekmachine optimalisatie, met name de Core Web Vitals. Met Akeneo is één centrale plek ingericht waar producten en productinformatie wordt beheerd. Daarnaast is het overstappen van bundel producten naar simple producten gemakkelijker voor de back-office en het aansluiten op marketplaces.

jungle gym klant case mobile

Page Builder

Een van de onderdelen waar wij trots op zijn is de maatwerk implementatie van de page builder. Dankzij de drag-and-drop functie is het zeer eenvoudig om zelf pagina’s te ontwerpen én elementen te gebruiken die overeenkomen met de huisstijl van de webshop. Dit maakt het voor de klant eenvoudig om zelf content wijzigingen te maken voor de webshop in meerdere talen.

jungle gym website mock up

Continue doorontwikkeling

Door de continue doorontwikkeling aan de webshop worden de belangrijkste pagina’s getest en geoptimaliseerd. Daarnaast werken we gezamenlijk aan SEO, SEA en Data Analyse om te zorgen dat de webshop klaar is voor de toekomst.

Andere cases

Linolux

Lees meer

Hogehagen

Lees meer
berghoff worldwide klant casus

BergHOFF

Lees meer
groot techniek klant casus

Groot Techniek

Lees meer
Jouw eigen E-commerce afdeling
Volg de laatste e-commerce trends
Continue doorgroeien met je bedrijf!
Verveelvoudig je winst

Voeg nu een ervaren e-commerce team toe aan je organisatie

Kom in gesprek en ontdek de kansen voor jouw webwinkel

Weten welke mogelijkheden er voor jouw organisatie liggen?

0229 711 370info@mdlonline.nlAchterom 102, 1621KW Hoorn
Volg ons op

© 2023 MDL Online B. V. | Privacy statement